Naz Global Matbaa Pure kraft, Çanta Tabak, Neşeli Ambalaj

Naz Global Matbaa

Naz Global Matbaa Perpa

Naz Global Matbaa

Naz Global Matbaa Perpa

Naz Global Matbaa Perpa Fast Food, Hazır Yemek Salata, Sushi / Noodles, Pasta / Tatlı Sandwich / Pure kraft, Çanta Tabak, Neşeli Ambalaj, Soğuk Sıcak İçecek

Ambalaj sektöründe 5 yılımızı doldurmak üzereyiz.

İletişim kutsallığına verdiğimiz önem ve iş anlayışımıza olan sorumluluk bilincimizden dolayı müşteri memnuniyeti ile çok kısa sürede Ambalaj sektöründe tavsiye edilen sayılı Ambalaj firmaları arasındaki yerimizi almış bulunuyoruz.

Kazanmayı başardığımız müşterilerimizin bize olan güvenleri sayesinde görevlerimizi halen ilk günkü sorumluluk bilinci ile yerine getirmekteyiz.

Gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden dolayı siz değerli dostlarımıza teşekkür ederiz.

Ürünlerimiz

Naz Global Matbaa Fast Food Kutu Ambalaj

Fast Food Kutu Ambalaj Ürünleri Naz Global Matbaa

Fast Food Kutu Ambalaj Ürünleri

Çevreye karşı duyarlı bir çalışma sistemine sahip olan Naz Global Ambalaj, markanızla özel tasarımları da hayata geçirmektedir. Hizmet sunarken sürekli çözüm odaklı bir çalışma sistemini benimsemiş olan firmamız, her zaman amaca uygun ürünleri sizlerle buluşturmaktadır. Sektöre dair yeni çalışmaları yakından takip eden Naz Global Ambalaj, teknolojiyi etkili bir düzeyde kullanabilecek bir kapasiteye de sahip olmak hedefindedir.

Bütün bu bilgiler ışığında Naz Global Ambalaj düşük miktarlardaki siparişlere de olumlu yanıt vererek; sektördeki problemin çözümüne destek olmaktadır. Böylece her zaman kaliteli ambalajların adresi konumunda yer alan firmamız; ambalaj ihtiyacının karşılanması noktasında da etkili bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır!

Hazır Yemek Salata Kutu Ambalaj

Hazır Yemek Salata Kutu ve Ambalajları Perpa

Hazır Yemek Salata Kutu ve Ambalajları

Günümüzde paket servis çokça kullanılan bir hizmettir ve bu hizmeti veren firmalar da çoğalmıştır. Kurumsal bir firmanın ürününü koyduğu paketleri de özel tasarım ve üzeri firma logosu baskılı şekilde olmalıdır.

Restoranlar telefon ile sipariş aldıklarında ürünlerini kendi logolarını taşıyan özel tasarım paketler ile müşterilere gönderirler ve böylece firmalarının reklamını yaparlar ve kurumsallık kazanırlar.

Kaliteli malzemesi ve özgün tasarımlarıyla firmanızı en iyi şekilde tanıtır ve birçok insana ulaşmanızı sağlar.

Sushi / Noodles

Baskılı ve renkli tasarımlarla özel bir şekilde hazırlanan kutular, farklı amaçlarla kullanılabilir. Hem tüketim hem de satış amacıyla sipariş verebilirsiniz.İstediğiniz her renk ve kağıt kalitesinde üretiyoruz ve Dünyanın tüm ülkelerine teslim ediyoruz.

Pasta / Tatlı

Gıda kapları kullanımına en çok gereksinim duyulan alanlar arasında pastaneler önemli bir yer tutar. Kuru pasta, yaş pasta, tatlı çeşitleri ve pastanelerde imal edilen diğer tüm gıda maddelerinin konulabilmesi için pastanelerde çeşitli kutular kullanılır.

Pastane kutusu olarak da adlandırılan bu kutularda standart boyut seçenekleri olduğu gibi, isteğe göre farklı boyutlarda da üretim yapılabilir.

Sandwich / Pure kraft

Çanta / Tabak

Son yıllarda kullanımı hızla artan Kraft Kağıt Çanta, naylondan imal edilen poşetlere en çok tercih edilen alternatif. Kraft kağıttan üretilen bu ürünler arasında her tür ihtiyaca cevap verecek seçenekler mevcut. Mini boy, küçük boy, orta boy ve büyük boy olarak çeşitlendirilen çantaların, beyaz kraft ve kahverengi kraft alternatiflerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Neşeli Ambalaj

Soğuk Sıcak İçecek

Naz Global Matbaa İletişim Bilgileri

Naz Global Matbaa Tem. Plas. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Halil Rıfat Paşa Mahallesi Yüzer Havuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 13 No: 2020 Şişli / İSTANBUL

+90 533 540 35 35
+90 552 699 73 90

www.nazglobatic.com
info@nazglobatic.com

Naz Global Matbaa Perpa Adres Kroki Kat Planı

Naz Global Matbaa Perpa Adres Kroki

PERPA MATBAALAR

PERPA FİRMALARI

BASKILI POŞET

AMBALAJ FİRMALARI

PERPA HABER FACEBOOK

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın