Özmenler Elektrik Taahhüt Şarj İstasyonu Malzeme

Özmenler Elektrik

Özmenler Elektrik Taahhüt Perpa

Özmenler Elektrik Taahhüt Tesisat Proje Mühendislik

Elektrik Taahhüt Şarj İstasyonu Elektrik Malzemeleri, Elektrik Taahhüt Tesisat Proje Mühendislik, Elektrikli Şarj İstasyonları, dilediğiniz yerlerde özel şarj istasyonu kurulumu

Özmenler Elektrik Ürün ve Hizmetler

Elektrik Taahhüt Proje Mühendislik Tesisat

Elektrik Taahhüt Proje Mühendislik Tesisat Perpa

Elektrik Taahhüt Proje Mühendislik

Kurulduğu andan itibaren birçok farklı projeye imza atan firmamız, elektrik konusunda usta mühendilerinden ellerinden çıkan projeler sayesinde bu günlere kadar gelmeyi başarmıştır. Tüm konut ve yaşam alanlarında elektrik projelendirme gerçekleştiren Özmenler, üstek teknolojik aletler ve makineler kullanarak projeleri anahtar teslim şeklinde sunmaktadır. 

Elektrik Mühendislik Projesi Nedir?

Hızlı bir şekilde değişim gösteren alandaki tüm trendleri ve yenilikleri takip ederek projelendirme gerçekleştiren Özmenler; fabrika, bina toplu konut, hastane, okul, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi birçok tesisin A.G., Y.G., zayıf akım sistemlerinin anahtar teslimi kuruluşunu projelendirilmiş ve uygulamıştır.

Firmamız, profesyonel ekibi ile hızla değişen teknoloji talepleri ile en doğru ve en kısa sürede sizlere cevap vermeyi amaçlamaktadır.

İstanbul elektrik projeleri ve İstanbul mühendislik dendiğinde ilk akla gelen firma olmayı başaran ve sayısız proje teslimi yapan Özmenler Elektrik, istek ve ihtiyaç halinde İstanbul ve çevresine hizmet vermektedir.

Elektrikli Şarj İstasyonları

Özmenler Elektrik Şarj İstasyonları Kurulumu Perpa

Elektrik Şarj İstasyonları Kurulumu

Elektrikli arabalar giderek daha popüler bir hale gelmeye başladı. Bu artışın beraberinde de elektrikli araçları şarj edecek şarj istasyonlarına olan talep beraberinde arttı. Özmenler Elektrik, son zamanların en trend ihtiyaçlarından biri olan elektrikli şarj istasyonlarının yapımından ve kurulumundan sorumlu firma olarak karşınıza çıkmaktadır. 

İstek ve ihtiyaçlar doğrultusunda, dilediğiniz – kullanışlı – yerlerde özel olarak şarj istasyonu yapımı ve kurulumu gerçekleştirilmektedir. 

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Nasıl Çalışır?

Elektrikli şarj basit bir işlem olarak görünse bile verimlilik ve maliyet açısından normal bir telefonu şarj etmekten çok daha farklı bir durum. Bu nedenle de tercih edeceğiniz elektrikli şarj aletinin kalitesi de sizin verimlilik ve maliyetinizi de etkileyecektir.

Şarj istasyonlarında uluslararası standartlara göre düzenlenmiş iki farklı şebeke kullanılıyor: Alternatif akım (AC) ve doğru akım (DC).

Özmenler Elektrikli Şarj İstasyonu

Ülkemizde elektrikli şarj istasyonlarına olan yatırım günler geçerken çok daha artıyor diyebiliriz. Anlaşmalı benzin istasyonları, oteller, otoparklar, alışveriş merkezleri ve otomobil galerinde şarj noktalarına ulaşmak mümkün. Üretimi, kurulu ve bakımı gibi işlemleri gerçekleştiren Özmenler Elektrik ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Elektrik Malzemeleri

Özmenler Toptan Perakende Elektrik Malzemeleri Perpa

Özmenler Toptan Perakende Elektrik Malzemeleri

Tüm mühendislik ve proje işlemlerimiz sırasında hem ülkemizde hem yurt dışında en kaliteli olarak seçilmiş olan elektrik malzemesi markalarını seçiyor, birinci sınıf kalitedeki işçiliğimiz ile sizlerle buluşturuyoruz. 

Kablolardan şalt malzemelerine kadar hangi markalar ile çalıştığımızı inceleyebilirsiniz. 

Kaliteli Elektrik Kablosu 

Teknolojinin ilerlemesi ve gelişmesiyle birlikte elektronik aletler daha fazla kullanılmaya başlanmıştır. Elektronik aletlerin günümüzde daha fazla kullanılıyor olması elektrik ihtiyacını doğal olarak arttırmıştır. Bu aletleri kullanabilmek için birkaç önemli unsur bulunur. Teknolojik aletlerin kullanılması ve elektrik akımından korunmak için bağlantılar en önemli unsurlardan biridir.

Kablolar, birinci sınıf kalite firmaların üretmiş olduğu kablolardır. 

Şalt Malzemeleri 

Elektrik devresini kontrol eden ve aynı zamanda da koruyan malzemeleri şalt malzemeleri denmektedir. Bu nedenle de devrenin içinde kullanılan şalt malzemeleri çok büyük bir öneme sahiptir. 

Olası bi devre sıkıntısının önüne geçmek ve kötü sonuçların doğmaması adına bizler Özmenler Elektrik olarak kaliteli firmaların üretmiş olduğu şalt malzemelerini kullanmaktayız.

Özmenler Elektrik İletişim

Halil Rıfat paşa Mahallesi Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 11 No: 1591 Şişli İstanbul

+90 212 210 13 52

info@ozmenlerelektrik.com.tr

Özmenler Elektrik Taahhüt Perpa Adres Kroki

ELEKTRİK TAAHHÜT FİRMALARI

PROJE MÜHENDİSLİK

1 cevap

Trackbacks & Pingbacks

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın