Protez Saç Malzemeleri S-Well Hair Protez Peruk Saç

Protez Saç Malzemeleri

Protez Saç Malzemeleri S-Well Hair Perpa

Protez Saç Malzemeleri S-Well Hair

Protez Saç Malzemeleri S-Well Hair

Protez Saç Malzemeleri S-Well Hair Protez saç sistemleri, protez saç ve protez peruk olarak tanımlanmaktadır. Bu iki seçenek yaklaşık olarak aynı malzemelerden ve farklı protez saç üreticileri tarafından yapılmaktadır

Protez Saç Malzemeleri Ürünleri

  • Bakım Paketleri
  • Protez Saç
  • Bant Kaynak Bandı
  • Sökücüler
  • Yapıştırıcılar
  • Şerit Bantlar
  • Rulo Bantlar
  • Bakım Ürünleri

Saç dökülmesi, hayatınızda meydana gelen en rahatsız edici şeydir. Saç dökülmesinin ana nedeni stres, uyku düzeni bozukluğu, doğru beslenmeme ve diğer sorunlar olarak belirlenmiştir. Saç dökülmesi sorununa çözüm olarak çeşitli yollar aranmıştır. Erkekler için protez saç sistemleri saç dökülmeleri için en iyi ve en rahat çözüm olarak kabul edilmiştir. Günümüzde saç dökülmesi sorunu daha da artması nedeniyle, saç ünitelerinin popülaritesi her geçen gün artmaktadır.

Sonuç olarak, distribütörler, üreticiler ve kuaför salonları sahipleri stoklarında farklı çeşitlerde renklerde protez saç sistemleri barındırmak istiyorlar. Eğer protez saç sektörü ile ilgileniyorsanız veya bir kullanıcıysanız bu blog işinize çok yarayacaktır. Bununla birlikte bu bloğumuzda, Protez saç ünitelerinin nasıl temizleneceğini ve bakımını nasıl yapmanız gerektiği hakkında da bilgi vereceğiz.

Protez saç sistemleri, protez saç ve protez peruk olarak tanımlanmaktadır. Bu iki seçenek yaklaşık olarak aynı malzemelerden ve farklı protez saç üreticileri tarafından yapılmaktadır. Günümüzde saç dökülmesi sorunu yaşayan insanların sayısında bir artış olduğu için, bu sektörün giderek daha fazla protez saç ünitesi üreticisine ihtiyaç duyulduğu aşikardır.

Kullanıcılar saç dökülmesi sorununu aradan kaldırmak için protez saç kullanma yöntemini severler çünkü, protez saç sistemleri, uygulanması basit, uygun fiyatlı ve aynı zamanda acısızdır. Protez saç sistemleri kullanıcılarına geniş bir çeşit sunmaktadır. Protez saçın maliyeti üretiminde kullanılan malzemelere bağlı olarak değişir. 

Protez Saç Ünitesi Nedir?

Günümüzde moda trendleri daha uniseksüel hale geliyor. Protez saç üniteleri, alopesi ve diğer saç dökülmesi sorunlarına maruz kalan her türlü insana yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Protez saç sistemlerinin çoğu insan saçı, bazıları ise sentetik saçtan yapılmıştır. Protez saç sistemleri, alternatif saç seçeneği olarak son 3 ila 5 yılda popülaritesini artırmaktadır.

İnsan saçı veya sentetik saç olmak üzere iki çeşit protez saç ünitesi vardır. Ancak sizin için en uygun olan seçime karar vermeniz için belirli ünite kategorileri mevcuttur.

İnsan Saçı

Gerçek saçtan üretilmiş protez saç sistemleri doğal bir görünüm sunar. Aynı zamanda kullanıcıların istedikleri saç şekillendirme seçeneklerini gerçekleştirmelerini sağlar. Bu protez saç sistemleri tam doğal bir görünüm sunuyor, aynı zamanda takma ve çıkarma esnasında oldukça dikkatli işlem yapılması gerekiyor. Fiyatı pahalıdır ancak doğal bir görünüm ve rahatlık elde etmek isteyen kullanıcılarımızın vazgeçilmez seçimidir. Zamanında bakım yaparak uzun süre kullanım yapılabilmektedir.

Protez Saç Malzemeleri Tek Kişiye Ait Saç

‘Bakire saç’ dedikte bir çeşit insan saçı anlaşılmaktadır. Bakire saçlar, tek bir donörden elde edilen saçlardan üretilen yüksek kaliteli bir protez saç sistemidir. Bu protez saç tipinin en iyi özelliği boyanmamış ve ağartılmamış olmasıdır. Doğru bir şekilde kullanılırsa ve bakımı zamanında yapılırsa uzun süreli kullanım süresi sunmaktadır. Bakire saçlar Remy saçlara benzer ancak tüm Remy saçlar Bakire olarak bilinir.

Isıya Dayanıklı Fiber Kanekalon (sentetik) Saçlar

Sentetik saçlar her türlü saç şekillendirmesi yapabileceğiniz saç tipidir. Isıya dayanıklıdır ve insan saçı ile karşılaştırıldığında şekillendirilmesi daha zor olabilir. Sentetik saçlardan üretilen Peruklar ve Protez saçlar zamanında bakım yapılması şartı ile 4 – 6 aya kadar kullanım süresi sunmaktadır.

Protez Saç Malzemeleri Sentetik Saç

Yüksek kaliteli sentetik saç, insan saçına benzediği için doğal bir görünüm sunar. Sentetik saçları, saç şekillendirmesi için çok fazla seçenek sunmaz ve daha az bakım gerektirir.

Sentetik perukları ve protez saçları ambalajından çıkardığınız anda takabilirsiniz. Bu tip saçlar insan saçına benzer, ancak daha az dayanıklıdır ve uygun bakım ile 2 ila 3 aya kullanım süresi sunar.

Sentetik saçlar gerçek saçtan üretilen protez saç sistemlerinden daha uygun fiyatlıdır ve çok dikkatli şekilde muhafaza edilmeleri gerekir. Çünkü uzun süreli kullanım süresi sunmuyor. Sentetik saçlar üzerinde saç şekillendirme aletleri kullanamazsınız. Sentetik saçlar, her seferinde saç görünüşlerini değiştirmeyi seven insanlar için mükemmel bir seçimdir.

Gerçek insan saçı üniteleri, değiştirme seçeneği en çok olan protez saç sistemleridir. Bu tip saçlar oldukça maliyetlidir, ancak daha uzun kullanım süresi sunmaktadırlar.

Sentetik protez saç üniteleri, kısa ve orta uzunluktaki tüm saç stilleri için en iyi seçenektir. Ancak kullanıcılarımıza bu ürünleri tavsiye ederken, bazı önlemler almaları gerektiğini de hatırlatıyoruz. Sentetik saçlara herhangi bir ısı işlemi uygulamayın; aksi halde saçınızda kalıcı hasarlara neden olur.

Kullanıcılarımız gerçek saçtan üretilmiş protez saçlar kullanıyorlarsa ısı aletlerini günlük olarak kullanabilirler. Gerçek saçtan üretilmiş protez saçınızı dilerseniz haftada yedi gün yedi farklı şekilde şekillendirebilirsisniz. Saç dökülmesi sorunu yaşayan kullanıcılarımız protez saç kullanarak yeniden özgüvenli bir şekilde sosyal hayatlarına devam edebiliriler.

Eğer bir salonunuz varsa ve müşteriniz size hangi protez saç ünitesinin kendisine daha uygun olacağını sormak için geldiyse onlara gerçek saçtan üretilmiş protez saç sistemlerini önermeniz en doğru teklif olacaktır. Gerçek insan saçları dünyanın farklı yerlerden farklı donörlerden toplanıyor. Yani bu sektöre yatırım yapmadan önce araştırma yapmanız gerekmektedir. Müşteriniz ne tür bir saç ünitesi seçerse seçsin kafa derisine uygun bir şeçenek olması gerekmektedir. Protez saç ve salon uzmanlarına göre, protez saç sistemleri ile yapıştırıcı kullanmak, saçınızın görünümünü daha doğal hale getirir.

Protez Saç Sepeti S-Well Hair İletişim

S-WELL HAIR MEDIKAL SAN. VE LTD. ŞTİ

Halil Rıfat Paşa Mahallesi Yüzer Havuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 9 No: 1394 Şişli İstanbul

+90 530 473 53 35

+90 212 974 66 05

protezsacsepeti@gmail.com

https://www.protezsacsepeti.com

Protez Saç Sepeti Perpa Adres Kroki Kat Planı

Protez Saç Sepeti Perpa Adres Kroki

MEDİKAL MALZEME TIBBİ CİHAZ FİRMALARI

BERBER KUAFÖR

HİZMET SEKTÖRÜ FİRMALARI

PERPA FİRMALARI

PERPA FACEBOOK

PERPA TİCARET MERKEZİ

PERPA İLETİŞİM

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın